Getaway på vingården – slå håret ud, kom ned i gear og nyd vores vine.

Vi kan rigtigt godt lide at have gæster, og deler gerne Hideaways herlighedsværdi med andre. Sæt jer godt til rette på hyttens private terrasse og nyd omgivelserne og hinanden – der er kold vin parat i køleskabet!

Hytterne

I kan bo hos os fra påske og frem vinhøst i oktober. Vores hytter ligger for sig selv lige ud til vinstokkene, med udsigt over de bølgende vinmarker. Husene er opført i 2020 og 2021 i 44 mm. tykt træ og er med isolering i tag og gulv. De er smukt indrettet med mugl. for at hænge sit tøj op på bøjlestativ, ligesom der er kuffertbæk i hytterne. I hver hytte er der et lille tekøkken med to kogeplader men ikke emhætte og rindende vand.

Vigtigst af alt, sengene er af høj kvalitet og står klar opredte til jer ved ankomst. Til hvert hus er der egen terresse med komfortable stole i hyggeligt siddemiljø. Vi lægger vægt på at skabe et skønt getaway til Jer, der trænger til at komme væk fra storbyens bulder og brag, og som gerne vil nyde et par glas god vin og opleve en dansk økologisk erhvervs-vingård i drift. På Hideaway kan I nyde udsigten fra toppen af Fejø 18. meter over havet, snuppe en af vores tandem-cykeler og opleve Fejø med vind i håret, eller slænge Jer i de behagelige stole ude som inde mens tiden flyder ubemærket hen.

Leje af en hytte inkluderer opredning, morgenmad, håndklæder, en flaske af vingårdens vine fra køleskabet i hytten og mulighed for at benytte en af vores tandemer. Det er muligt at tilkøbe frokost i Traktørstedet og rundvisning afhængig af hvornår på sæsonen I booker jer ind.

Mad og drikke

Spis hos os: I højsæsonen kan I spise delikate italienske frokoster og desserter i vores Traktørsted på hverdage, mens vi kun har åbent på lørdage i weekender i traktørstedet forår og efterår. Ønsker i morgenmad tilbyder vi morgenmad i Traktørstedet ml. kl. 9.00 – 10.00 i hele sommersæsonen. Forår og efterår kan I hente en morgenmadskurv kl. 9.00 i traktørstedet, ligesom I selvfølgelig kan købe vine uafhængig af åbningstider som gæster i hytterne. I kan også booke jer ind på rundvisning i vingård og Figenarboret, som foregår hver dag kl. 15.00 i højsæsonen og på lørdage forår og efterår.

Spis på øen: Fejø er frugtens ø. Dermed kan I bevæge jer rundt i et landskab som er kendetegnet at smukke frugtplantager med frugt til salg i de mange vejboder, eller ciderprodukter på øens to cidergårde Kernegaarden og Fejø Cider. Vi har rigtig mange dejlige spisesteder på øen, Café Dybvig, restaurant A Ilha, Stratenborg restaurant og bar, NyKro, A Pizza, Schymanns Forhavecafé og Ro Naturcamp. Hertil en velfungerende købmand med et bredt varesortiment.

Faciliteter og miljøhensyn

Toilet og bad finder I i det nybyggede gæstetoilet (2021) med handicapindretning og en smuk bruseniche, samt pissoir 50 meter fra vingårdshytterne. Eller i vineriet, hvor der ligeledes er et hyggeligt opvarmet badeværelse med brusefacilitet. Vi har som de eneste på Fejø investeret i et biologisk-kemisk spildevansrensingsanlæg, og har af den grund samlet alle spildevandsaktiviteterne så de udledes til naturen via spilevandsanlægget. Derfor er der ikke toilet og bad i hver hytte.

Opvaskeservice: Da der ikke er indlagt vand i hytterne, har I mulighed for at få vasket op i vineriet – I bringer og henter opvasken, mens vi vasker op for jer. I lavsæsonen hvor vi ikke har dagligdrift i køkkenet, kan I vaske op i vineriets grovkøkken. Der er enten køletaske med køleelementer eller køleskab i hytterne.

Vejen hertil

Færgen sejler en gang i timen fra Kragenæs, og det er muligt at tage bilen med. Spørg i billethuset om tilbud el. Ø-hop billetter alt efter hvor længe I planlægger at blive på Fejø. Det tager kun 20. min. på gå-ben og 7- 8 min. på cykel at nå til Hideaway fra Vester Havn hvor færgen lægger til. I lavsæsonen kører Fejøbussen – man ringer forud og bestiller turen og bliver kørt. Bussen telefonnummer er: 30544940. Færgens fartplan finder I her: https://lollandfaergefart.lolland.dk/sejlplaner/sejlplaner-fejoe-kragenaes

Booking – vi udlejer via Owayy

Book RONDO hytten – 20 m2 stort hus, med dobbeltdør, højt til kip og overdækket terrasse, med udsigt til de smukke solaris hvidvinsstokke her: https://owayy.com/da/listings/vingardshytte-pa-fejo-rondo-hytten?fbclid=IwAR3OcWNqfQ7x59tEulWM951jM5zYNM9kukbqaAB6-UjU4s6b-3Ngngbedvs

Book SOLARIS hytten – 10 m2 stort hus med Hestbæk udslagseng, trædæk på 2 sider af huset, samt overdækket terresse med udsigt til Rondo rødvinsstokkene. Her: https://owayy.com/da/listings/vingardshytte-pa-fejo-solaris-hytten

Afbestillingspolitik

I kan afbestille jeres reservation optil 2 uger før jeres besøg, tættere på er det ikke muligt, da vi er et lille familieforetagende, hvormed det er svært for os at få lejet hytterne ud igen med kortere varsel.

I ændrer en booking ved at ændre den direkte på vores opslag på Owayy´s platform.

Hvad siger gæster om at bo på Hideaway

En overnatning i Karins lille grønne hus i vinmarken er en oplevelse ud over det sædvanlige. Karin er virkelig lykkedes med at skabe sit eget lille hjørne af Toscana på den smukke Fejø. Vinmarken med de snorlige rækker af Solaris og Ronda, figentræer der dufter sødt og skygger over de udendørs borde og mange andre middelhavsplanter der trives i bedste velgående i Fejøs milde klima. Det lille hus er rustikt, men charmerende indrettet. Udsigten fra den overdækkede terrasse er uforglemmelig og Karin er bare den perfekte vært! Vi kan varmt anbefale Hideaway til jer der ønsker en absolut unik oplevelse.

Per Egeskov gæst i Hideaway RONDO hut 10. August 2021

Vi har til hverdag en crazy travl hverdag og havde derfor brug for en weekend til at komme ned i gear – Hideaway vingård er intet mindre end fantastisk til dette formål. Når man ankommer til vingården, får man følelsen af at træde direkte ind i en Toscansk agriculture blot med en dansker ved rorpinden. En hjertelig og varm velkomst får dig fra sekund ét til at føle dig velkommen. Sæt dig ned, nyd solen, varmen og ikke mindst et glas perfekte herlige bobler fra gårdens egenproduktion. Efter ganske få minutter begynder den tiltrængte nedgearing allerede at virke og der rig mulighed for bare at falde i ét med stedet i fantastiske omgivelser af lange rækker med vinstokke og oceaner af både eksotiske planter og frugttræer og mere end 70 forskellige figentræer. Vi havde lejet en af de små primitive men absolut fine hytter som ligger placeret klods op af vinmarkerne. Her er hvad man skal bruge – dog skal man gå ca. 30 meter for at ramme et toilet/bad, men det gør sjovt nok bare oplevelsen en lille smule federe… Vi er forelsket i stedet, vinen og alt hvad Hideaway har at byde på og vi har allerede forhånds booket til næste års getaway. De absolut bedste og varmeste anbefalinger til Karin og hendes fantastiske crew…

Adrianna & Brian gæster i SOLARIS hut, august 2021