Getaway på Hideaway – slå håret ud, kom ned i gear og nyd vores vine.

Vi kan rigtigt godt lide at have gæster, og deler gerne Hideaways herlighedsværdi med andre. Sæt jer til rette på hytternes private terrasser, nyd omgivelserne og hinanden – der er kolde vine parat i køleskabet…..

Bo

I kan bo hos os fra påske og frem vinhøst i oktober i vores charmerende vingårdshytter. De ligger helt for sig selv lige ud til vinstokkene, med udsigt over de bølgende vinmarker. Husene er opført i 2020 og 2021 i 44 mm. tykt træ, med isolering i tag og gulv. De er smukt indrettet med mugl. for at hænge sit tøj op på bøjlestativ, ligesom der er kuffertbæk i hytterne. I hver hytte er der et lille tekøkken med to kogeplader men ikke emhætte, hvormed der er tale om lettere tilberedning.

Vigtigst af alt, sengene er af høj kvalitet og står klar opredte til jer ved ankomst. Til hvert hus er der egen terresse med komfortable stole i hyggeligt siddemiljø. Vi lægger vægt på at skabe et skønt getaways til Jer, der trænger til at komme væk fra storbyens bulder og brag, og som gerne vil nyde et par glas god vin og opleve en dansk økologisk erhvervsvingård i drift. På Hideaway kan I derfor nyde udsigten fra toppen af Fejø 18. meter over havet, snuppe en af vores tandemcykeler og oplev Fejø med vind i håret, eller slænge Jer i de behagelige stole ude som inde mens tiden flyder ubemærket hen.

leje af en hytte inkluderer således opredning, håndklæder, mulighed for at benytte en af vores tandemer.

Spis

Spis hos os: I højsæsonen kan I spise delikate italienske frokoster og desserter i vores Traktørsted på hverdage, mens vi kun har åbent på lørdage i weekender i traktørstedet forår og efterår. Ønsker i morgenmad tilbyder vi morgenmad i Traktørstedet ml. kl. 9.00 – 10.00 i hele sommersæsonen. Forår og efterår kan I hente en morgenmadskurv kl. 9.00 i traktørstedet. I kan også booke jer ind på rundvisning i vingård og Figenarboret, som foregår hver dag kl. 15.30 i højsæsonen og på lørdage forår og efterår.

Spis på øen: Fejø er frugtens ø. Dermed kan I bevæge jer rundt i et landskab som er kendetegnet at smukke frugtplantager med frugt til salg i de mange vejboder. Vi har flere fine spisesteder på øen, Café Dybvig, restaurant Ailha, Stratenborg restaurant og bar, Fejø A Pizza, Schumanns Forhavecafé og Ro Naturcamp. Hertil en velfungerende købmand med et bredt varesortiment.

Faciliteter

Ud over et moderne vineri og det hyggelige traktørsted, har vi et nybygget gæstetoilet (2021) med handicapindretning og en smuk bruseniche, samt pissoir 50 meter fra vingårdshytterne. Da der ikke er indlagt vand i hytterne, har I mulighed for at få vasket op i vineriet – I bringer og henter vi vasker op for jer i højsæsonen, mens man i lavsæsonen selv kan vakse op i køkkenet i vineriet. Der er enten køletaske med køleelementer eller køleskab i hytterne.

Vejen hertil

Færgen sejler en gang i timen fra Kragenæs, og det er muligt at tage bilen med. Spørg i billethuset om tilbud el. Ø-hop billetter alt efter hvor længe I planlægger at blive på Fejø. Det tager kun 20. min. på gå-ben og 7- 8 min. på cykel at nå til Hideaway fra Vester Havn, hvor færgen lægger til. I lavsæsonen kører Fejøbussen – man ringer forud og bestiller turen og bliver kørt. Bussen telefonnummer er: 30544940. Færgens fartplan her: https://lollandfaergefart.lolland.dk/sejlplaner/sejlplaner-fejoe-kragenaes

Booking

The chestnut house – 20 m2 stort hus, med dobbeltdør, højt til kip og overdækket terrasse.

Forår og efterårspris incl. opredning, håndklæder og varmetillæg kr. 1300,- incl. moms.

Sommersæson incl. opredning og håndklæder kr. 1500,- incl. moms pr. døgn

The mulberry house – 10 m2 stort hus med Hestbæk udslagseng, trædæk på 2 sider af huset, samt overdækket terresse.

Forår og efterårspris incl. opredning, håndklæder og varmetillæg kr. 1050,- incl. moms.

Sommersæson incl. opredning og håndklæder kr. 1250,- incl. moms pr. døgn

Ved booking af 3 el. flere dage opnås 25 % rabat. i højsæson og 20% i lavsæson.