Røde Gæs 2020

210,00 DKK

The wine consists of the grapes
Rondo, Cabernet Cortis and Reberger which
together give the wine freshness, acidity and
colour, while the Bolero grapes add lots of berry
aromas. As Hideaway has a German winemaker
you will also find fully ripe Pinot Noir grapes from
Germany in the wine. They add the strong body,
sweetness and depth to the wine. The result is a
powerful and unusual frizzante rosé wine – reminiscent
of an original dark Italian Lambrusco – it
almost carries you away to Italy.

12.5%vol

Om forsendelse af dine vine.

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut….

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?