Permakultur Introkursus

1.550,00 DKK

Introduktion til Permakultur – Den 5. juni fra 09.00 – 17.00
Dagskursus med Permakultur Diplomholder og Hideaway’s vinavler Charlotte Lou Langdon.
Inklusiv rundvisning i vingården, morgenbrød, frokost og vinsmagsprøver.

Lær om permakultur med denne hyggelig og lærerig dagskursus. Besøg vingården og få en guidet tur i vingården, figenarboret og vores produktionslokaler.

Dagskursus i Permakulturens Principper
Den 5. juni fra 09.00 – 17.00

Interessen for Permakultur vokser i Danmark i takt med at energipriserne stiger og mad bliver dyrere. På dette dagskursus lærer du de regenerative designprincipper at kende, og hvordan de kan hjælpe os med at designe vores hjem og haver, så vi sparer energi, producerer vores egen mad, og blive sundere, netop fordi det vi selv dyrker, gror i en sund og levende jord. Vi tager dig med rundt på vingården og fortæller om, hvordan vi samarbejder med jorden og naturen for at opnå de stærkeste vinstokke og de bedste smagsoplevelser.

Permakulturens principper kan bruges til at designe et stort landbrug, en lille have, eller mange andre ting! En virkomshed, din egen økonomi, hvad som helst! Vi lærer dig om permakulturens principper og giver en lille intro i hvad permakultur er for noget.

Nyd vingårdens hyggelige rammer, og vi anbefaler selvfølgelig også at du bliver hængende på øen!
Du kan medbringe eget telt og overnatte på Danmark’s hyggeligste campingplads RO Naturcamp. Deres teltpladser koster kun 125kr/nat for 1 person. Vi kan også virkelig godt anbefale

Morgenboller, økologisk og vegetarisk frokost og vinsmagsprøver er inkluderede.
Begrænsede pladser!

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?