Gåsenæb 2021 Rosé

235,00 DKK

Vinbeskrivelse

Gåsenæb er vores lækre rosé, lavet på Bolero og Rondo druerne. Rondodruen modnede til perfektion sidst i oktober måned, mens Bolero trak høsttidspunktet helt frem til 11 november, til gengæld var de virkleigt modne og smagfulde.  Derfor blev vinen primærgæret seperat og siden stukket sammen på træfade, hvor den gennemgik malolaktisk gæring.  En skøn dybrød rosé der egner sig som terrassevin, men også hen til efterårets lune svampesuppe.

 

399 på lager

Om forsendelsen af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut….

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?