Gåsenæb 2019 Rosé

215,00 DKK

Vinbeskrivelse

Gåsefod er vingårdens signaturvin – i stil med en lækker tysk Riesling

Gåsefod 2019 er lavet på fuldmodne Solarisdruer. Den er koldgæret og 1/3 af den har været faldlageret på et brugt sauterne fad. Dermed er vinen fyldig og kompleks, og dog stadig frisk grundet vinens naturlige syreindhold. Stilen er i retning af Riesling Feinherb med naturligt syreniveau og restsukker.  Dermed udtrykker vinen sig ved at være frisk med smagsnoter i retning af hyld, citrus, græs og abrikos.

Grundet restsukkerindholdet egner den sig perfekt til retter med sødme og varme – som der f.eks. er i det Asiatiske køkken, hvor der  typisk er lidt sukker men også godt med krydderier i maden. Det er også en perfekt vin til at nyde på solo i solen på terressen.

 

18 på lager

Om forsendelsen af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut….

Årgang

2020

Drue

Land

Danmark

Producent

Hideaway Vingård

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?