Gåsehud 2019

178,00 DKK

Gåsehud følger i fodsporene på vine lavet af en af dansk vins pionerer Jens Michael Gundersen. Han var den første danske vinproducent der modtog en internationale hæderspris i La Morra, Italien i 1998 for at lave en unik nordisk rødvin.

Gåsehud er fremstillet af druerne Rondo, Bolero, Cabernet Cortis og Reberger, fra vinstokke Michael og Karin plantede på Hideaway tilbage i 2006. Vinen er fadlagret i 18 måneder, og er bl.a skabt vh.a maceration carbonique.

The wine “Goosebump” follows in the foodsteps of one of the pironeers of Danish wine, Jens Michael Gundersen. He was the first Dane to recieve the Italian award ” winemaker of the world” back in 1998, for makeing a unique red wine in the Nordic climate. The wine is made from the grapes Rodo, Bolero, Cabernet Cortis and Reberger, arvested from the wines Michael and Karin planted at their wine yard back in 2006.

12,0%vol
375ml

Om forsendelse af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning.

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?