Gåsefod 2020 “Vores signaturvin”

225,00 DKK

Vinbeskrivelse

Gåsefod er vingårdens signaturvin – i stil med en lækker tysk Riesling

Gåsefod 2020 er lavet på fuldmodne Solarisdruer. Den er koldgæret og 1/3 af den har været faldlageret på et brugt sauterne fad. Dermed er vinen fyldig og kompleks, og dog stadig frisk grundet vinens naturlige syreindhold. Stilen er i retning af Riesling Feinherb med højt syre- og restsukker niveau.  Dermed udtrykker vinen sig ved at være frisk mend med sødme uden at virke for sød. Den har   smagsnoter i retning af hyld, citrus, græs og abrikos.

Grundet restsukkerindholdet egner den sig perfekt til retter med sødme og varme – som der f.eks. er i det Asiatiske køkken, hvor der  typisk er lidt sukker men også godt med krydderier i maden. Det er også en perfekt vin til at nyde på solo i solen på terrassen.

The wine Gåsefod – Geese food – is made of well ripened Solaris grapes, which grow very well ind the extraordinary mild, almost Mediterranean micro climate of island Fejø in the very South of Denmark.  It is made in a Riesling Feinherb style, which means it is a complex, full-bodied and rich wine, yet also a very fresh wine due to the high level of natural acidity and sugar in the wine.  The tasting notes in the wine similar to elderberry flower, citrus, grass and apricot.

52 på lager

Om forsendelsen af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut….

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?