Gåsedun – Noble Solaris –

500,00 DKK

Uovertruffen delikat dessertvin på Solarisdruer fra vores unge vinmark. Høstet sidst i oktober godt dækket af svampesporen Botrytis Cinerea efter et vådt efterår – optimale vilkår for at skabe en unik dessertvin. Vinen svarer til det tyske prædikat TBA, Trockenbeerenauslese, og har smagsnoter i retning af abrikos, og fersken. Farven er ravgul præcis som nyudklækkede gæslinger.  Den holder 9,6 gram syre pr. liter og hele 149,6 gram sukker pr. liter

Om forsendelsen af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af en hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut….

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?