Fejbatting Vermouth

325,00 DKK

En tør, vinøs ’terroir vermouth’ på Solarisdruen, dyrket og fadlagret på Hideaway. Den tager dig med tilbage til vermouthens vugge i Torino anno 1786, hvor vermouth udelukkende var baseret på tør hvidvin. I Fejbatting Vermouth er det derfor vinens karakter og smag, der bærer vermouthen, mens krydderurterne, som enten gror på vingården eller langs Fejø´s strandkant, tilfører glød og dybde. Lidt tilsat sødme runder smagsoplevelsen af.

Vermouth urter sank naturen

Med strandmalurt, laurbærblad og rosmarin fra Fejø

EXTRA DRY   500ml   18.0%vol

.

Om forsendelsen af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut….

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?