Blå Gæs 2021

235,00 DKK

Blå Gæs 2021

“Blå Gæs” er en let mousserende vin lavet på druesorterne, Orion and Phoenix. Vinens navn “Blå Gæs”, relaterer sig til de flittige frilandsgæs der græsser året rundt i vingården, og dermed holder græsset kort under vinstokken på bedste økologiske vis. De Frankiske gæs har en blå tone i fjerdragten, og har demed lagt navn til vinen.

Vinen er perfekt til velkomstdrink eller en hyggelig aften på terrassen, men det passer også til mad. På Hideaway kan vi bedste lide at servere Blå Gæs, med italiensk antipasti, såsom oliven.

The Wine “Blue Geese” is a frizzante sparkling wine made form the grapes Orion and Phoenix.

The actual blue goose, originates in Franconia in the South of Germany. But it thrives very well in the mild climate on Fejø. The goose´s plumage has a beautiful tinted blue color, and the body is harmoniously and elegantly rounded like the wine to which it lends its name. At Hideaway the free range Franconian geese are not only a beautiful sight, they also play an important role in keeping the grass short under the vines, in a perfect ecological way.

 

11,0%vol

Om forsendelsen af dine vine

Vi sender din vin med Post Nord pakkepost, fordi det er den eneste mulighed for forsendelse vi har her på Fejø. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30, og er som regel fremme allerede næste hverdag. Da vi er en lille virksomhed, sender vi pakkepost hver torsdag i ugen, dvs. vi samler og ekspederer ordrene en gang om ugen, med mindre andet er aftalt.

Ved køb af eb hel kasse vin (6 flasker) betaler vi fragten hjem til dig . Det svarer til et køb på over kr. 1100,- . Ved køb af færre flasker koster fragten 125 kr.

Kort om Hvidtfeldt-Gundersen vine

Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi er under omlægning til økologisk produktion, og vores vigtigste “funktionærmedarbejdere” er vingårdsgæssene, som holder græsset kort under vinstokkene.

Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og kunstgødning. – en vingårdsgås levere en klat hvert 6. minut…

Du skal være fyldt 18 år for at se indholdet på denne side.

Er du fyldt 18 år?