Vinene fra Hideaway Vingård er siden 2018 skab i partnerskab med den tyske vinmager Jens Heinemeyer. Vinene produceres under brandnavnet Hvidtfeldt-Gundersen.

Al vin 2018 er udsolgt. Af 2019 årgangen er “Gåsenæb” Rosé stadig på salgslisten.

2020 årgangen vil være på salg fra maj 2021. Vi åbner med salg af “Blå Gæs” – en let mousserende / Frizzante vin på Oriondruen. forhåbentligt allerede fra påsken, Samtidig med at vi lancerer vingårdens nye vin “Røde Gæs” – som vi producerer med afsæt i tanken om en fullbodyét Lambrusco, friskhed, tør og med power!

Gåsefod – vores signaturvin – 2020 vil blive flasket i foråret. Til sommer frigiver vi vingårdens første rødvin – Gåsehud – på Rondo, Cabernet Cortis og Reberger – den vil så have ligge på fad i næste 2 år.

Få vine fra Hvidtfeldt-Gundersen sendt hjem til dig

Vi sender gerne vin direkte hjem til din bopæl, arbejdsplads, eller den nærmeste Postnord pakkeshop.

Postnord, fordi det er den mulighed for forsendelse vi har på Fejø. Pakkepost er fremme næste hverdag efter afsendelse. Vi sender når vi har modtaget alle informationer vedr. forsendelsen og vi har modtaget din betaling. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30.

Ved køb af kasser med 6 flasker betaler vi fragten hjem til dig. Ved køb af mindre antal koster fragten 95 kr. – vil du gerne afhente vinen i nærmeste pakkeshop koster det kr. 80,-

Send en mail til karin@hideaway.dk og bestil de vine du gerne vil have. Husk at oplyse din postadresse og hvem der er modtager, telefonnummer og modtagermail. Når vi har fået din bestilling, får du en faktura med info om hvordan du betaler. Når betalingen er modtaget, sender vi vinen.

Du er også meget velkommen til at hente vinen her på Hideaway vingård. Ring og aftal tid om hvornår du kan aftente.  Jeg giver 10% i rabat ved køb af hele kasser afhentet på vingården.

Du kan også købe mine vine hos 2010 Vin og Velsmag i Maribo, Eller hos Brucewine på Mozartsvej i Sydhavnen, København.

Metoder i mark og vineri

I Danmark vokser vinplanter langsommere end i det øvrige Europa grundet de lavere temperaturer. Samtidig får de flere solskinstimer grundet Nordens lange lyse sommermåneder. Det resulterer i et sublimt syreniveau i druerne og meget intense smagsnoter. Vinavl på Fejø er dermed baseret på en lang og forholdsvis kølig modningsperiode. Dertil kommer at det kridtbånd som løber gennem Møns Klint også løber tværs gennem Fejø. Det gør at Hideaway Vingård har alvorligt meget kridt, ca. 80 -110 cm. nede, i jorden.

Fejøs milde ø-klima skaber særligt gode vækstvilkår for vinavl. Alene det faktum at Fejø er beriget med 200 ekstra solskinstimer om året, sammenlignet med det øvrige Danmark, og at øen ikke lider under frostskader i forårets sidste måneder, gør at vinavlen på Fejø virkelig har potentiale!

Vingården siden 2019 er Hideaway under omlægning til økologisk drift. Derfor er nogle af de vigtigste medarbejdere på vingården bestanden af gæs, som ud over at have en skøn underholdningsværdi, også sørger for at holde græsset kort under vinstokkene.

Hideaway Vingård fremstiller hovedsageligt hvidvin og rosé vin.  men vi er også begejstrede for Italien og producerer derfor også lambrusco i vaskeægte italiensk stil – næste tør og med rygrad og power – ligesom vi også producerer Fejbatting Vermouth, inspireret af at vermouthens vugge stod i Italien. Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpe-stoffer. Vi bruger vingær til at sætte gæringen i gang, og vi svovler minimalt når den er færdig. Vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og gødning.