Vinene fra Hideaway Vingård blev i 2019 til i partnerskab med tyske vinmager Jens Heinemeyer. Vi er gået efter at lave en frugtig hvidvin i Rieslingstil, med høj syre og tilsvarende høj restsødme.  Vores Rosé er lavet til at drikke som aperitif på terrassen og til maden. Smager super godt til svamperetter, skaldyr og lyst kød.

Hvidvin “Gåsefod” på Solaris og Orion.

Rosé på Bolero, Rondo, Cabernet Cortis og Reberger.

Få vine fra Hvidtfeldt-Gundersen sendt hjem til dig

Jeg sender gerne vin direkte hjem til din bopæl, arbejdsplads, eller den nærmeste Postnord pakkeshop.

Postnord, fordi det er den mulighed for forsendelse vi har på Fejø. Pakkepost er fremme næste hverdag efter afsendelse. Jeg sender når jeg har modtaget alle informationer vedr. forsendelsen og har fået din betaling. Pakkepost afgår fra Fejø på hverdage kl. 9.30.

Ved køb af kasser med 6 flasker betaler jeg fragten hjem til dig. Ved køb af mindre antal koster fragten 95 kr. – vil du gerne afhente vinen i nærmeste pakkeshop koster det kr. 80,-

Send en mail til karin@hideaway.dk og bestil de vine du gerne vil have. Husk at oplyse din postadresse og hvem der er modtager. Når jeg har fået din bestilling, får du en faktura med info om hvordan du betaler. Når betalingen er modtaget, sender jeg vinen.

Du er også meget velkommen til at hente vinen her på Hideaway vingård. Ring og aftal tid om hvornår du kan aftente.  Jeg giver 10% i rabat ved køb af hele kasser afhentet på vingården.

Du kan også købe mine vine hos 2010 Vin og Velsmag i Maribo

Vinifikation

Planterne vokser langsommere end i det øvrige Europa grundet de lavere temperaturer. Samtidig får de rigtigt mange solskinstimer grundet Nordens lange lyse sommermåneder. Det resulterer i et sublimt syreniveau i druerne og meget intense smagsnoter. Vinavl på Fejø er dermed baseret på en lang og forholdsvis kølig modningsperiode. Dertil kommer at det kridtbånd som løber gennem Møns Klint også løber tværs gennem Fejø. Det gør at Hideaway Vingård har alvorligt meget kridt, ca. 80 -110 cm. nede, i jorden.

Fejøs milde ø-klima skaber særligt gode vækstvilkår for vinavl. Alene det faktum at Fejø er beriget med 200 ekstra solskinstimer om året, sammenlignet med det øvrige Danmark, og at øen ikke lider under frostskader i forårets sidste måneder, gør at vinavlen på Fejø virkelig har potentiale!

Vingården er under omlægning til økologisk drift. Derfor er nogle af de vigtigste medarbejdere på vingården bestanden af gæs, som ud over at have en skøn underholdningsværdi, også sørger for at holde græsset kort under vinstokkene.

Hideaway Vingård fremstiller hovedsageligt hvidvin og rosé vin.  Vingårdens vine er håndlavede, dvs. princippet for vinifikationen er at fremstille vinen så skånsomt som muligt og med færrest mulige hjælpestoffer. Vi bruger vingær til at sætte gæringen i gang, og vi svovler minimalt når den er færdig, ellers piller vi ikke ved vinen – vores filosofi er at en god vin skal laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og at holde dem naturligt stærke uden brug af pesticider og gødning.