Mad- og vinoplevelser

August og september måned byder på mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige på Hideaway. Mød den legendariske italienske vinhandler og madfortæller Carlo Merolli til mundvandstrækkende italiensk middag på Hideaway, eller kok og kogebogsforfatter Katrine Klinken ved en uforglemmelig tatarmiddag. …Se alle arrangementer og køb billet direkte under hvert arrangement. Klik på linket som leder dig til billetplatformen.

Rundvisninger i sommeren 2021

Hver torsdag aften kl. 19.00 i højsæsonen. Vi starter på gårdspladsen med et glas bobler og hører om Fejøs mikroklima,gennem eksempler på eksotiske planter, der kan gror glimrende i det milde klima. I ser og oplever vin- og figenavl helt tæt på, hører om årets gang i vingården, om økologisk planteavl og om hvordan druerne bliver til vin i vineriet. Vi slutter selvfølgelig af med smagsprøver i Traktørstedet!

På rundvisningen er det indehaver af vingården, Karin, som fortæller og give alle, unge som ældre, en god forståelse af hvad dansk økologisk vin-produktion er – udfordringerne, glæderne og kvalitetsmålene.

Rundvisning og den afsluttende vinsmagning varer i alt 1½ time. For voksne inkluderer rundvisningen 3 smagsprøver med tilhørende hapsere. Børn/unge er velkommende til at være med på rundvisning og smagning, mod et gebyr for hapsere og most/italiensk sodavand.

Mad- og vinoplevelser