Mad- og vinoplevelser

August og september måned byder på mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige på Hideaway. Mød en af Danmarks fremmeste unge kokke, Rasmus Leck Fischer, når han laver en uovertruffen delikat figenmiddag 7. august, eller kok og kogebogsforfatter Katrine Klinken til tatarmiddag. …Se arrangementer og køb billet direkte under hvert arrangement.

Rundvisninger i sommeren 2021

Frokostrundvisning hver dag kl. 15.00 – 16.00 i hele højsæsonen
fra lørdag d. 26 juni og frem til lørdag d. 14. august.
(NB. onsdag og søndag er lukkedage, hvor vi henter friske råvarer rundt om på Lolland, og holder familielivet gådende, så ingen rundvisninger her.)

Det kan du opleve:

Frokost med efterfølgende rundvisning: kr 425, per person

Frokosten: Her får du en lækker frokosttallerken, med øens håndlavde italiensk pasta fra Pasta Principato, smørsalviesauce, en lækker frisk frisk salat og samt mundvandstrækkende hjemmelavede vinbladsdolmer serveret med et glas af vingårdens egne bobler til

Rundvisningen: En lærerig men samtidig ” nede på jorden” rundvisning med Karin Hvidtfeldt, indehaver og daglig leder af Hideaway vingård. Du/I kommer med rundt på landstedet, hvor Karin fortæller om Fejøs milde ø-klima og helt særilge mikroklima gennem eksempler på eksotiske planter. I ser og oplever vin- og figenavl helt tæt på, hører om årets gang i vingården, om økologisk planteavl – glæder og sorger – og hvordan druerne bliver til vin i vineriet.

Rundvisning og afsluttende vinsmagning varer i alt en time og du/I smager to forskellige vine.


Rundvisning uden forudgående frokost kr. 175,-
Her får du/I ud over rundvisningen to vinsmagsprøver og en fin snack tallerken. Billet til rundvisningen køber man i Traktørstedet minimum 10 min. før rundvisningen begynder.


Det er ikke muligt at booke rundvisning og frokost på forhånd, Vi har altid plads til Jer og byder med glæde velkommen.

Er I over 6. personer vil vi gerne have I forhåndsbooker på SMS til 2463-4745 inden kl. 10.00 samme dag.

Børn/unge er velkommende til at være med på rundvisning, mod betaling for evt. drikkevarer / snack.

Mad- og vinoplevelser