I smager mine vine og udvalgte udenlandske vine, mens I nyder skønne snacks der matcher vinene perfekt.  Alt samme på behørig afstand, med håndsprit og smil.

Vin homeparty er for nysgerrige kvinder, der vil lære noget om vin, få kendskab til vinavl i Norden, og fremfor alt for kvinder, der gerne vil lære at sætte ord på vin, og hvordan man bedst matcher vin og mad.

Jeg har en no-nonsense tilgang til vin som udspringer af det faktum, at jeg driver en af Danmarks ældste og største erhvervsvingårde, Hideaway Vingård, på Fejø, og at jeg har arbejdet med madprojekter og vin det meste af mit voksenliv.

”Mit fornemste kriterium er at vinen jeg laver, smager godt, er fremstillet i ballance med naturen, og at den giver dig lyst til at drikke den, og… så må den gerne give dig aha-oplevelser”

Karins Vin Homeparty består af

  • Ca. 90 minutters vinfortælling og smagning. Aktiv og praktisk hands-on viden sammen med Jer, om hvordan man smager og i tale sætter vin, og hvilke råvarer og madvarer der går bedst til vinene.
  • I smager 5 vine med forskellige snacks/råvarer til.
  • Jeg medbringer vinglas, vine, snacks, spittoons, og kander til vand og håndsprit. I har egne vandglas og plads så alle kan sidde komfortabelt.

Booking og kontakt

Ring på 2463-4745 eller skriv på karin@hideaway.dk

Smagning med rundvisning på Hideaway Vingård på Fejø

Her kombinerer jeg smagningen med rundvisning i marker, figenaboret, og vineri. Selve smagningen foregår i vingårdens lækre nye Tastingroom.