Når du gæster traktørstedet får du straks et pust af sydlandske impulser, allerede på gårdspladsen før du træder ind i traktørstedet bliver du budt velkommen af store figentræer, hørpalmer og – ja en pænt stor korkeg!

Som gæst kan du frit bevæger dig rundt på de 2,3 hektar, hvor nogle af vingårdens vigtigste medarbejdere, gæssene, vil helt sikkert hilse dig velkommen, mens de har travlt med at holde græsset kort under vinstokkene på bedste økologiske vis.

På Hideaway er vi ret begejstrede for Italien, maden, vinen og stilen. Derfor dyrker vi også det italiensk landkøkken i stor stil. Hele sommeren serverer vi dagens frokosttallerken, med friske salater, små antipasti, og selvfølgelig øens håndlavede pasta – lavet af en herboende italiener.

Vinøst skeler vi også til støvlelandet, og serverer vores egen Fejbatting Vermout som apperitif på vingården – en flot, tør vermouth udelukkende på urter fra Fejø og vin fra Hideaway – vermouthens vugge stod i Torino anno 1786. Ligeledes vinificeres vi vores røde druer til Lambrusco – den “ægte” italienske lambrusco, som er mørk, tør og med power! Men vi har også andre vinøse kort i ærmet, Hideaways signaturvin, Gåsefod på Solarisdruen, er lavet i Riesling Feinherb stil, med masser af frugt, syre og sødme.

Bordbestilling ved 6. personer eller derover.

Eksempel på et aftenmåltid med rundvisning – ved selskaber over 16 personer:

Ankomst med velkomst på gårdspladsen og et glas bøbler fra vingådens egen produktion. Derpå sætter I jer i traktørstedet og får forret samt hovedret, ligledes med gården egne vine. Efter hovedretten tager Karin jer med på rundvisning i marker, figenaboret og i vineriet. Tilbage i traktørstedet får I efterfølgende en dejlig dessert med kaffe.

Måltidet består af:  

Forret; 2 forskellige buchetta på ristet brød fra Pabst Bakery i Maribo – hertil et glas bløde hvide eller røde bobler.

Hovedret; 3 slags salater, fejøkartofler med urtesmørsauce, og kalvesteg tilberedt i figenblade, samt kamsteg fyldt med ferskerner og rosmarin  – hetil et glas vin fra vingården efter eget valg.  

Dessert; Fejø Frugtfool med kaffe

Pris pr. person kr. 585 incl. vin. Børn optil 12 år kr. 300,- ex. drikkevarer