Du finder Hideaway Traktørsted og vingård, på toppen af øen 18 meter over havet. Her serverer vi lækre frokoster i smukke sydlandske omgivelser.

Vi er ret begejstrede for Italien, maden, vinen og stilen. Derfor dyrker vi det italiensk landkøkken i stor stil, og serverer frokostretter, som giver dig en følelse af ………at være havnet på en ø i middelhavet…!


PÅSKE ÅBENT

Vi åbner sæsonen i påsken – Skærtorsdag har vi påskeægsvæddeløb i vinmarken vi slår tidspunkt og regler for deltagelse på vores facebook – samtidig er der selvfølgelig også åbent i Traktørstedet for vinudskænkning og salg af hele flasker.
Påskelørdag den 16. april, serverer vi frokost med en blanding af lollandske specialiteter og traditionelle påskeretter med æg. Selvfølgelig er vi også inde over det italienske landkøkken. Frokosten serveres ml. kl. 13.00, bordbestilling via Karin på tlf. 2463-4745.

WEEKEND ÅBENT I MAJ MÅNED

Besøg Hideaway og nyd en skøn bruschetta tallerken med smageglas til.

Eller nyd et par glas vin i forårssolen, – vi er klar med tæpper, sidepladser og godt humør!

Vi serverer 2 delikate bruschetta baseret på lokale råvarer med lækre italienske delikatesser til – Det kan f.eks. være; delikate oliven, en bruschettatopping baseret på spæde brændnældeskud / ramsløg, pyntet op med syltet græskar, og en bruschetta med gedeost, pære og timian serveret med en ualmindelig god olivenolie… Hertil en lækker salat og den uundværlige italienske skinke. Serveringerne afhængig af vejret, hvordan sæsonen udvikler sig, og hvilke italienske lækkerier vi får snuset op.

Smageglassene sætter vi op som følger: I starter med et at smag vores Fejbatting vermouth lavet på lagret Solarisvin tilsat krydderurter fra Fejø og Hideaway, derpå følger vores Rosé “Gåsenæb” rundet af med vores rødvin ” Gåsehud”.

Dette frokosttilbud serveres hver lørdag ml. kl. 12.00 – 16.00

Pris kr. 365,-


Privatfest på Hideaway Vingård

Er du interesseret i at booke Hideaway til din privatfest? Så kig her!


Madoplevelser 

Se vores gastronomiske begivenheder her…