Du finder Hideaway Traktørsted og vingård, på toppen af øen 18 meter over havet. Her serverer vi lækre frokoster i smukke sydlandske omgivelser.

Vi er ret begejstrede for Italien, maden, vinen og stilen. Derfor dyrker vi det italiensk landkøkken i stor stil, og serverer frokostretter, som giver dig en følelse af ………at være havnet på en ø i middelhavet…!


WEEKEND ÅBENT I MAJ MÅNED

Besøg Hideaway og nyd en skøn bruschetta tallerken med smageglas til.

Eller nyd et par glas vin i forårssolen, – vi er klar med tæpper, sidepladser og godt humør!

Vi serverer 2 delikate bruschetta baseret på lokale råvarer med lækre italienske delikatesser til – Det kan f.eks. være; delikate oliven, en bruschettatopping baseret på spæde brændnældeskud / ramsløg, pyntet op med syltet rødløg, og en bruschetta med gedeost, pære og timian serveret med en ualmindelig god olivenolie… Hertil en lækker salat og den uundværlige italienske skinke. Serveringerne afhængig af vejret, hvordan sæsonen udvikler sig, og hvilke italienske lækkerier vi får snuset op.

Smageglassene sætter vi op som følger: I starter med et at smag vores Fejbatting vermouth lavet på lagret Solarisvin tilsat krydderurter fra Fejø og Hideaway, derpå følger vores signaturvin Gåsefod rundet af med vores rødvin ” Gåse-hud”.

Dette frokosttilbud serveres hver lørdag ml. kl. 11.30 – 16.00

Pris kr. 365,-


Vi har lige flasket Gåsefod, vingårdens signaturvin årgang 2021. Den er om muligt endnu bedre end 2020 årgangen, da vinstokkene nu er i topform dermed leverer et super flot udgangsmateriale for vinen, som vi har kælet ekstra meget for i vineriet. Alt sammen noget Karin fortæller om når hun laver rundvisning hver lørdag i maj, kl. 14.30. Her kan man også smage både 2020 og 21 årgangen op mod hinanden.