Alle noterede priser i webshoppen er i danske kroner inkl. 25% moms.

Der opkræves intet gebyr ved shopping på www.hvidtfeldt-gundersen.com

Vi sælger gerne vores vine til private kunder og restauranter i Danmark. Salg til øvrige EU lande og uden for EU er desværre ikke muligt grundet mængden af ​​papirarbejde og omkostninger ved eksport/ import.

Ved køb for mere end Dkk 900, – får du gratis forsendelse. Ellers er forsendelsesomkostningerne Dkk. 115, – i Danmark. Vi sender med den eneste post tjeneste vi har på Fejø, Post Nord.

Betaling og sikkerhed:

Ved bestilling i webshoppen modtager du automatisk en e-faktura, med betalingsoplysninger på vores bankkonto. Når fakturaen er betalt af dig pakker og sender vi dine varer. Du kan kun bruge mobpay når du besøger vores fysiske butik på vingården.

Forsendelsesforsinkelser:

Hideaway Wineyard er ikke ansvarlig for forsinkelser fra vores transportører. Vi er til enhver tid underlagt gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Levering:

Dine indkøb pakkes og sendes inden for fem hverdage. Vi indsamler ordrer gennem ugen og sender de ugentlige ordrer hver mandag. Medmindre der er aftalt en senere leveringsdato.

Ved levering til privatadresse skal pakken kunne stilles fx ved døren, i carporten etc. Der gøres i den forbindelse opmærksom på, at det er kundes eget ansvar, og at der skal gives fuldmagt til dette.

Det er ikke sikkert at chaufføren ringer på din dør, før pakken stilles det angivne sted. Da langt de fleste ikke er hjemme i dagtimerne. Af den grund er det ikke alle chauffør der ringer på døren først.

Bor du i en etageejendom, leverer Post Nord pakken helt op til din lejlighedsdør. Hvis der er dørtelefon til opgangen, vil det være en stor hjælp for os, hvis du enten kan skrive koden eller en bemærkning om at chaufføren skal/kan ringe på ved naboerne, for at komme ind.

Returvarer eller klager:

Vi garanterer dig en 14-dages fortrydelsesret, når du handler i vores webshop. Hvis du bemærker defekter / skader på varerne, bedes du kontakte Hideaway via telefon med det samme. Hvis du vil returnere varer, skal du have en aftale med Hideaway inden du returnerer varerne. Varer returneres, jf. Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, afsnit 5, afsnit 3, punkt 4, hvori det hedder, at mad / drikkevarer ikke er omfattet af ret til at returnere. Det er grunden til, at det ikke er muligt at returnere en vinlevering uden forudgående aftale.

Ønsker du/I at returnere en bestilling, skal denne mailadresse karin@hideaway.dk eller Karins mobiltelefonnummer +45-24634745 benyttes.  

Varerne skal sendes til: Hideaway Vingård, Storemosevej 18, 4944 Fejø

Garanti:

 Der ydes garanti i henhold til kommerciel lovgivning, hvilket betyder, at du har 2 års garanti. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af forkert brug eller opbevaring af vinen eller anden skadelig adfærd, der har forårsaget fejlen.  Du skal fejlmelde dit vinkøb inden for rimelig tid, efter at du har fundet manglen. Hvis du fejlmelder inden for 2 måneder, betragtes klagen altid som rettidig. Hvis kravet er berettiget, vil vi selvfølgelig godtgøre dine (rimelige) forsendelsesomkostninger. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt på forespørgsel Er der tale om propsyge, skal prop og vin returneres, for at vi kan vurdere fejlen.

GDPR:

Oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer osv. Behandles fuldt ud fortroligt og bruges kun til at håndtere din ordre. Oplysningerne videregives aldrig til nogen tredjepart. Lovmæssige krav gør at vi skal opbevare dine personlige data i fem år og derefter slette dem. Dvs. gennemførte ordrer opbevares i 5 år, mens annulerede ordrer opbevares i 6 måneder. Igangværende ordrer opbevares i 2 uger inden de overgår til ekspederede el. annulerede ordrer kategorierne.

Når vi indsamler personlige data via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved at afgive dit udtrykkelige samtykke, så du bliver informeret om nøjagtigt, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Den dataansvarlige på Hvidtfeldt-Gundersen.com er kun Hvidtfeldt-gundersen.com. Som registreret hos Hvidtfeldt-Gundersen.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Yderligere information om sikkerhed ved handel på Internettet findes på dette websted: forbrugersikkerhed.dk.

Firmanavn og registrering.

Firmanavn: Hideaway Vingård,

Indehaver: Karin Hvidtfeldt

Storemosevej 18
4944 Fejø

Tlf .: +45 24634745
Mail: karin@hideaway.dk

CVR-nr .: DK-28431953