Indlæser Begivenheder

Vingårdskokkeskole ved Kok Rasmnus Leck Fischer og Vinbonde Karin Hvidtfeldt

  • En hel dag med madoplevelser på Hideaway Vingård og rundt om på Fejø  

Afgang færgehavn Kragenæs kl. 10.30. Tag bilen med eller lad den stå i Kragenæs – og lej en cykel lige ved havnen på Fejø.

 

11.00 Velkomst på Hideaway ved Karin – I nyder et godt glas af vingårdens egne bobler med et par lækre snack til, mens Karin fører Jer ind i vingårdens sydlandske univers af eksotiske planter som korkeg og magnolier.

 

11.30  Alle prøver at høste druer mens Karin forklarer om den nært forestående høst, samt udfordringer og glæder forbundet med jobbet som dansk vinbonde. Tilbage på vingården deler Rasmus alle deltagere op i  madhold, som sammen  laver coq au vin. Denne delikate vingårdsret laves selvfølgelig med afsæt i de netop høstede druer og lækre frilandskyllinger fra Dalbakkegård på Lolland – det bliver en uforglemmelig Coq au Vin med Fejø hanebensspjæt!

Desserten skal der også høstes til – her bliver I sendt ud på hugst i nærliggende frugthaver, hvor I høster hvad sæsonen byder på af lækre blommer og pærer. Disse skønne frugter tilbereder vi til en dejlig frugtdessert.

 14.30 – langbordsmiddag på vingården – alle sætter sig i deres madholdsgrupper og nyder en skøn middag. Der er mulighed for at tilkøbe lokal vin til maden.

 Kl. 16.00 – Tak for i dag

Detaljer

Dato:
26. september
Tidspunkt:
11:00 - 16:00
Pris:
dkk500

Sted

Hideaway Vingård
Storemosevej 18
Fejø, 4944 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://hvidtfeldt-gundersen.com/

Arrangører

Hideaway Vingård
Gastronomisk Innovation