Sejlturen til Fejø er skøn og alt for kort!

Det tager desværre kun ml. 18 eller 15 minutter at sejle fra Kragenæs på Nordlolland til sydhavsøen Fejø. Kun lige nok til at at blodtrykket kommer ned, og man kan nå en sludder på dækket.

Vingården er lukke for sæsonen frem til påske 2023. Men vi åbner gerne for grupper, ring og spørg. 2463-4745

Vi har sæsonåbent i vingård og Traktørsted fra Sankt Hans og frem til slutningen af skoleferien. Alle dage fra kl. 11.30 – 16.00. NB. Søndag og onsdag er lukkedage.

Frem til oktober er der lørdagsåbent fra kl. 12.00 – 16.00. Indtil kl. 15.00 er der salg af vine og lette anretninger i Traktørstedet. Fra kl. 15.00 – 16.00 er der kun salg af kaffe, kage og vine, til gengæld er der rundvisning kl. 15.00 Nb. Vingården kan være lukket enkelte lørdage grundet private selskaber – ring og spørg om vi har plads til jer før I tager afsted…..!

Særlige vin- og madevents annonceres på vingårdens facebook, og under mad- og vinoplevelser nedenfor her.

Vi har et dejligt og handicapindrettet gæstetoilet, og udlejer tandems til folk der lige skal have et kig på Fejø med vind i håret. Tandemudlejningen følger vingårdens øvrige åbningstider.

En køretur i bil fra København til du står på Kragenæs havn tager ca. 2 timer. Turen kan også gøres med tog til Maribo og bus til Kragenæs.

Der er gratis parkering på Kragenæs havn. Cykludlejning findes lige ved Vester Havn på Fejø, på Ro Naturcamp som ligger 3 min. gang fra færgelejet. Det er gratis at køre i bus på Fejø – den kører dog ikke i weekenden og kun sporadisk i ferierne.

Bemærk det fine tilbud om øhop ml. Fejø, Femø og Askø med færgerne i Lolland Færgefart – Se alle tilbud her (Lolland Færgefart).