Sejlturen til Fejø er skøn og alt for kort!

Der er sæsonåbent i vingården og dermed også i figenaboretet fra Sankt Hans til og med slutningen af skoleferien. Alle dage fra kl. 11.30 – 16.00. NB. Søndag og onsdag er lukkedage.

Fra maj og frem til november er der lørdagsåbent fra kl. 12.30 – 16.00. Her er der åbent i Traktørstedet med salg af vine og lette anretninger. nb. der kan være lukket på en enkelt lørdag i oktober gr. vinhøst, eller deltagelse i Æbletsdag på Dybvig Havn – ring og spørg om der er åbent før I tager afsted…..!

Særlige vin- og madevents annonceres på vingårdens facebook, og under mad- og vinoplevelser nedenfor her.

Det tager desværre kun ml. 18 eller 15 minutter at sejle fra Kragenæs på Nordlolland til sydhavsøen Fejø. Kun lige nok til at at blodtrykket kommer ned, og man kan nå en sludder på dækket.

En køretur i bil fra København til du står på Kragenæs havn tager ca. 2 timer. Turen kan også gøres med tog til Maribo og bus til Kragenæs.

Der er gratis parkering på Kragenæs havn. Cykludlejning findes lige ved Vester Havn på Fejø, på Ro Naturcamp som ligger 3 min. gang fra færgelejet. Det er gratis at køre i bus på Fejø – den kører dog ikke i weekenden og kun sporadisk i ferierne.

Bemærk det fine tilbud om øhop ml. Fejø, Femø og Askø med færgerne i Lolland Færgefart – Se alle tilbud her (Lolland Færgefart).